vacature technisch tekenaar en 3D modelleur bij Blue Hand

vacature technisch tekenaar en 3D modelleur bij Blue Hand

Ingenieursbureau Blue Hand is vanwege groei in onze activiteiten op zoek naar uitbreiding van ons compacte slagvaardige team.

Ben je een technisch tekenaar en 3D Revit modelleur die onlangs zijn HBO studie heeft afgerond (al dan niet met enkele jaren werkervaring)? Of ben je een ervaren allround tekenaar met veel ervaring in civiele (beton)constructies, 3D en BIM èn ben je toe aan een volgende stap met veel verantwoordelijkheden in een uitdagende omgeving?

Dan zijn wij op zoek naar jou :)

Als technisch Tekenaar en modelleur bij Blue Hand werk je veel met gewapend en voorgespannen beton en staal. Je werkt vanuit Culemborg nauw samen met andere tekenaars, projectleiders en constructeurs. Collega’s omschrijven je als een (ervaren) vakman/-vrouw, communicatief sterk (ook in de Engelse taal in woord en geschrift), stressbestendig, klantgericht, kwaliteit gedreven, energiek, ondernemend en resultaatgericht.

Bij Blue Hand heb je veel inspraak, zit je dicht op de klant en werk je aan gevarieerde, bijzondere en uitdagende projecten. Meer over Blue Hand lees je hier.

Graag komen we met jou in contact! Email of bel ons (088 012 0123) voor een uitgebreide functiebeschrijving, nadere informatie en verdere kennismaking.

Author Bio