start je eigen bedrijf

De Ondernemerswerf huisvest het Ondernemerslab; een initiatief gericht op het ondersteunen van jonge ondernemers in de regio!

Met de reeds op de Ondernemerswerf gevestigde ondernemers, coaches, adviseurs en financiering experts ben je naast een muisklik ook een deur verwijderd van een leuk gesprek, het delen van ervaringen, een waardevol collegiaal advies en een leuk idee om je verder succesvol te kunnen onderscheiden!

De Ondernemerswerf stelt in overleg continue 1 flexwerkplek voor 3 maanden ter beschikking stellen aan startende jonge ondernemersQ

Wij nodigen startende ondernemers graag uit om kennis te maken met het nieuwe ondernemen op de Ondernemerswerf te Tiel; graag ontvangen we jouw reactie via info@ondernemerswerf.nl of telefonisch via 088 012 0120.

De Ondernemerswerf zoekt de komende maanden actief toenadering met opleidingsinstituten in de regio om het startersprogramma en de ondernemers ervaringsplekken nader vorm te geven. Studenten in de eindfase van hun studie bieden we ook graag de mogelijkheid om met een concrete opdracht op een ondernemers ervaringsplek het ondernemerschap aan den lijve te ervaren.

Een flink deel van de reeds op de Ondernemerswerf gevestigde ondernemers realiseren zich dat we met elkaar als ondernemers het verschil kunnen maken en dat kruisbestuiving tussen starters en reeds goed lopende ondernemingen waardevol is in de versterking van het lokale ondernemersklimaat. De Ondernemerswerf, vóór en dóór ondernemers.