Big Bread Groep breid uit

Big Bread Groep breid uit

Sheng Chen startte in 2003 zijn eerste cafetaria in Tiel. De zaak met de naam Big Bread liep goed en daarna volgde al snel een tweede vestiging. Inmiddels heeft Big Bread dertien vestigingen. De markt voor fastfood en snacks is een markt met een grote diversiteit aan producten.

Het Big Bread hoofdkantoor is sinds 2016 gevestigd in Tiel op de Ondernemerswerf en heeft afgelopen maand uitgebreid met een extra vergaderruimte.

Het bedrijf Big Bread:
Sinds 2008 bestaat de Big Bread formule. We kiezen bestaande cafetaria’s uit om deze om te bouwen naar de Big Bread formule eventueel met dezelfde of nieuwe ondernemer. Deze cafetaria’s zitten op locaties met voldoende traffic. Concurrentie van andere aanbieders kan juist aanvullend en complementair werken en hoeft dus geen probleem te zijn. De Big Bread Groep steunt de lokale ondernemer, op het gebied van inkoop zijn er goede afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs voor food, verpakkingen, reclame, inrichtingsonderdelen, verspreidingen en online beheer van website en digitale menuschermen. In 2015 is de inkoop nog verder ontwikkeld waardoor ook contracten op het gebied van hygiëne, apparatuur, service, Buma/Stemra, energie en afval kunnen worden aangeboden.

Alles voor onze gasten:
Wij bieden onze gasten alles wat ze in een cafetaria verwachten en onderscheiden ons doordat we inspelen op de laatste trends. We zien dat het belang van de vegetarische snack groeit en dat smaak en persoonlijke service nog belangrijker worden gevonden dan de prijs en hygiëne. Wat nog meer opvalt aan onze Big Bread formule is dat wij de nadruk op verse producten leggen. Naast onze snacks bieden we ook gezondere broodjes en salades. Als je binnenkomt in een Big Bread vestiging merk je dat we vriendelijkheid en gezelligheid bieden. De promotie van ons aanbod gebeurt door lokaal te folderen en te adverteren. We adverteren bij opening van een nieuwe vestiging in de lokale wijkkrant met de openingsaanbiedingen. In de vestiging zelf hangen (digitale) actieschermen die de klant helpen om zijn keuze te maken. Daarnaast hebben we natuurlijk menukaartjes op de tafels. Tenslotte bieden we online ondersteuning met de website en onze facebookpagina.

De missie van de Big Bread groep is om 25 tot 30 vestigingen in 2020 te hebben.

Heeft u na het lezen van deze advertentie interesse gekregen in de Big Bread formule? Dan kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij Sheng Chen via info@bigbread.nl of telefonisch via 0624470181.
Facebook : Big Bread Tiel

Ook interesse in een flexibele en up-to-date kantoor cq vergaderruimte neem contact op via info@ondernemerswerf.nl
of telefonisch via 088 012 0120
www.ondernemerswerf.nl

Author Bio