Nieuwe huurder Restyle Websolutions

Nieuwe huurder Restyle Websolutions

We verwelkomen Rafael den Heijer sinds vorige week in de ondernemerswerf Tiel.

ReeStyle is gespecialiseerd in het (door-)ontwikkelen van webgebaseerde software. Daar waar kan wordt er gebruik gemaakt van de kennis voor die is verkregen uit uiteenlopende projecten. Ook hoeft het wiel niet steeds opnieuw te worden uitgevonden; er wordt gebruik gemaakt van bewezen functionaliteit.

“Toen” …

In 2007 is ReeStyle gestart met de gedachte dat goede software er ook goed uit mag zien. Dat was toen al een goed doel.

Alleen zagen onze applicaties (vaak CMSsen) er destijds nog wel een beetje compact uit. Kennis en techniek waren toen ook nog niet helemaal zoals het nu is.

“Nu” …

“Good software can also look good” is een goed motto en dat blijft. Goede software hoeft er niet als blokjes uit te zien: Het scherm is al rechthoekig genoeg.

Daarbij hoeft alles niet meer zo compact: De meeste bedrijven en huishoudens hebben een scherm waar het wel ‘een maatje meer’ mag zijn. En dan nog gebruiken wij fundamenten die ervoor zorgen dat alles wordt bijgeschaald naar wat voor een kleiner scherm ook nog lekker oogt.

Het nieuwe logo is een uiting van het brandende verlangen om te breken met de vele rechthoekjes en de visuele zintuigen weer proberen te prikkelen!

Welkom Rafeal.
Dat de ondernemerswerf Tiel je veel inspiratie en werk mag opleveren.

www.reestyle.net/

Author Bio