DOC4 – Maximizes your Document Processing Chain

DOC4 – Maximizes your Document Processing Chain

Tot de gevestigde orde van De Ondernemerswerf Tiel horen de partners van Doc4. Vier ambitieuze mannen die zichzelf tot doel hebben gesteld de wereld van document- en outputmanagement op z’n kop te zetten. “Het kan zoveel slimmer en efficiënter! Veel bedrijven hebben onvoldoende inzicht in hun klantcommunicatie en in alle kosten die daarbij horen. Ook hebben zij vaak moeite om mee te gaan met marktontwikkelingen zoals de vergaande digitalisering van documenten. Wij bieden een slimme oplossing.”, aldus de mannen van Doc4.

Op dit moment draait het door Doc4 zelf ontwikkelde Compass Suite bij een aantal grote klanten. Ambitie voor 2017 is meer bedrijven te helpen grip te krijgen op processen rondom documentgeneratie en –verwerking. Bekijk de volgende animatie film : https://vimeo.com/160710201/ac58096f4e

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Compass Suite voor uw organisatie? Of wilt u eens op een open manier praten over de uitdagingen op het gebied van document- en outputmanagement binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Doc4 via 088-377 82 22 of info@doc4.nl.

Ook interesse in een flexibele en up-to-date kantoor cq vergaderruimte neem contact op via info@ondernemerswerf.nl
of telefonisch via 088 012 0120
www.ondernemerswerf.nl

Author Bio