Start je eigen bedrijf

Start je eigen bedrijf

Met de reeds op de Ondernemerswerf gevestigde ondernemers, coaches, adviseurs en financiering experts ben je als starter naast een muisklik ook een deur verwijderd van een leuk gesprek.  Het delen van ervaringen, een waardevol collegiaal advies en een leuk idee om je verder succesvol te kunnen onderscheiden maken we graag met elkaar mogelijk.

De Ondernemerswerf zal 5 flexwerkplekken voor 2 maanden ter beschikking stellen aan startende jonge ondernemers en eind 2014 een aparte trendy open ruimte hebben ingericht speciaal voor deze doelgroep.

Wij nodigen startende ondernemers graag uit om kennis te maken met het nieuwe ondernemen op de Ondernemerswerf te Tiel; graag ontvangen we jouw reactie via info@ondernemerswerf.nl of telefonisch via 088 012 0120.

De Ondernemerswerf zoekt de komende maanden actief toenadering met opleidingsinstituten in de regio om het startersprogramma en de ondernemers ervaringsplekken nader vorm te geven. Studenten in de eindfase van hun studie bieden we ook graag de mogelijkheid om met een concrete opdracht op een ondernemers ervaringsplek het ondernemerschap aan den lijve te ervaren.

 

Author Bio