AROMATOUCHCLASS op 28 mei 2016.

AROMATOUCHCLASS op 28 mei 2016.

Ondernemerswerf Tiel
Appelboogerd 2 Tiel (Westroijen)
Trainer: Marlissa Schoonderwoerd

Je ontvangt:
- 6 uur instructie
- AromaTouch Training Maunual
- AromaTouch Kit (8 doTERRA CPTG essential oils)
- Demonstratie en oefenen op elkaar.
- Certificaat van doTERRA (wordt thuisgestuurd)

Het evenement kost : €150 – inclusief koffie, thee zelf lunch meenemen. Je bent pas opgegeven als je hebt betaald op GIRO nr NL25INGB0003267306 tnv I.L.A de Kock o.v..v. voor en achternaam.

Er zijn nog enkele plekken

Denk aan:
1 pen en notitieblok Kleding die comfortabel zit.
Neem een vest of shirt mee waarvan je de sluiting aan de achterkant kan doen. 2 lakens of grote badhanddoeken 1 Kussen als comfort voor je rug en benen. Als je het hebt, Fractionated coconutoil Indien je een massagetafel hebt en kunt meenemen heel graag.

Opgeven via ingridphc@gmail.com o.v.v. je naam, adres en telefoonnummer, door wie uitgenodigd.(sponsor) massagetafel in bezit ja/nee Registratie vanaf 9.30 start om 10.00 tot 18.00 uur.

Total Body Care verleent vanaf de Ondernemerswerf Tiel preventieve complementaire zorg, met behulp van essentiële therapeutische oliën en in nauwe samenwerking met een arts gespecialiseerd in natuurgeneeswijzen. Graag wensen wij Ingrid veel succes met haar aanvullende zorg waarbij zij met veel enthousiasme mensen ondersteunt in het nemen van eigen verantwoordelijkheid in de preventieve ondersteuning en versterking van het gezonde systeem.

http://www.mydoterra.com/phc
www.oils4-everybody.nl
http://www.ondernemerswerf.nl/

‪#‎tiel‬ ‪#‎ondernemers‬ ‪#‎essentialoil‬ ‪#‎doterra‬

Author Bio